maasstad woningverhuur

wie zijn wij

Wonen in Rotterdam is een ervaring

Wil je comfortabel en zorgeloos wonen in Rotterdam of omstreken? Ons personeel is professioneel, integer en bovenal betrokken. Bij de uitvoering van hun werkzaamheden dragen zij de kernwaarden van onze organisatie uit, waarbij de behoefte van de cliënt altijd centraal staat.

Maasstad Woningverhuur. Wonen is een ervaring.

Het verhaal achter Maasstad Woningverhuur

Maasstad Woningverhuur is een jonge en dynamische organisatie met passie voor comfortabel wonen, Rotterdam én mensen! Wij zijn Rotterdamse ondernemers met een innovatieve blik op huisvesting; wonen in Rotterdam is een ervaring. Daarom gaan we verder dan alleen het tekenen van een overeenkomst. Inmiddels hebben we, vanwege succes, besloten ook over de Rotterdamse stadsgrenzen heen onze diensten aan te bieden. En ook hier geldt natuurlijk: wonen is een ervaring!

We onderscheiden ons door onze kernwaarden; betrouwbaarheid, innovatie en flexibiliteit. Daarnaast passen we onze marktkennis, kennis van wet- en regelgeving en maatschappelijke betrokkenheid toe in alle activiteiten die we ondernemen. Wil je comfortabel en zorgeloos wonen in Rotterdam of omstreken? Of wil je jouw vastgoed door ons laten beheren of verhuren?

Wat wij doen

Met onze aanzienlijke portefeuille in met name de vrije sector en ons uitgebreide netwerk bieden wij een gevarieerd aanbod.
We leveren maatwerk gebaseerd op de individuele wensen en bieden altijd een gepaste oplossing. Maasstad Woningverhuur biedt comfortabele bedrijfs- of woonruimten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding én een persoonlijke benadering. Voor zowel woningzoekende, woningeigenaren als vastgoedbeleggers zijn wij een serieuze en betrouwbare partij waarbij we met onze ultieme dienstverlening voor een excellente klantbeleving zorgen. Wij gaan altijd een stapje verder.

Maasstad Woningverhuur. Wonen is een ervaring.

Wonen is een ervaring!

Wil je comfortabel en zorgeloos wonen in Rotterdam of omstreken?

Compare listings

Vergelijken